Descoperă Rusia

Despre noi

Kalinka Travel este unica agenție turoperatoare din Federația Rusă specializată pe recepția turiștilor din România.

Compania oferă servicii de consultanță și servicii turistice complexe consolidându-se pe piața românească ca opțiunea ideală pentru sejururi, circuite turistice sau organizare de delegații și evenimente în orice oraș din Rusia.

Descoperiți cu noi bogăția destinației Rusia! Vizitați marile orașe imperiale ale Rusiei, precum Moscova și Sankt-Petersburg sau călătoriți în inima naturii în regiunile Kareliei sau Baikal.

E-VISA SUPORT

Kalinka Travel vă poate consulta cu privire la tipul de viză pentru călătoria dumneavoastra și putem emite documentele necesare pentru viză, precum invitația și formularul electronic completat în aceeași zi.

Circuite

Avem cele mai inspirate trasee, cele mai interesante obiective, și cele mai captivante istorii spuse de ghizii noștri acreditați vorbitori de limbă română.

Excursii și activități opționale

Nu ratați ocazia să vizitați cele mai frumoase obiective turistice ale Rusiei. Descoperiți flerul imperial al palatelor Romanovilor, vizitați catedrale splendide sau vizionați spectacole de excepție pe unele din cele mai faimoase scene din lume.

Visa Kalinka