Kalinka-Travel participă la a XXVI-ea ediție a expoziției internaționale INWETEX – CIS TRAVEL MARKET

Expoziția INWETEX este o platformă deosebit de dragă companiei noastre, tocmai pentru că participarea Ministerului Turismului României la această expoziție a fost facilitată ca urmare a demersurilor noastre de a dezvolta înfrațirea Municipiului Constanța cu Sankt-Petersburg, în 2017 prin întâlnirile organizate împreună cu Asociația Litoral Delta Dunării și Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

La doar un an după aceasta, la această ediție am fost încântați să ocupăm același stand cu Consiliul Județean Constanța, care deasemenea a constatat importanța dezvoltării produselor turistice românești pe piața rusă.

Ediția din acest an a fost marcată de prezență la cel mai înalt nivel al autorităților ruse, dar și de prezență numeroasă atât a sectorului privat turistic și al publicului larg.

Kalinka în acest an și-a expus nu numai produsele clasice precum circuitele Litoral+Delta Dunării, Circuitele Dracula, dar ca urmare a solicitărilor din anul trecut și pachete speciale Neversea, Untold și Summer Well.

Ne bucurăm în fiecare an să remarcăm ca aceasta platformă la care am contribuit să o formăm, crează interes real pe piață, și mai ales permite dezvoltarea unei punți de comunicare stabile între factorii de decizie din domeniul turistic.
Încheiem ediția cu optimism și mult entuziasm pentru follow-up!

Visa Kalinka