Kalinka Travel participă la Târgul de Turism al României de la Bucureşti – ediția de primăvară 2019

Kalinka Travel a participat cu succes la ediția de primăvară a Târgului de Turism din România, organizat la ROMEXPO, București. Târgul se adresează strict profesioniștilor din industria de turism și reprezintă cea mai importantă manifestare expozițională de acest gen din Români

La deschiderea standului, agenţia a organizat un program artistic oferit de ansamblul folcloric „Goluboe More” al comunității rușilor lipoveni din Constanța, care s-a bucurat de aplauzele și entuziasmul vizitatorilor. De asemenea, o prezență notabilă a fost vizita Ambasadei Federației Ruse și a Consulatului General din Constanța.

„Compania Kalinka din St. Petersburg a fost singurul operator de turism rus prezent la Târgul de Turism al României-2019. Agenția de turism din St. Petersburg organizează tururi la Moscova, Sankt-Petersburg în limba română și dezvoltă, de asemenea, rute în România pentru cetățenii ruși.” – Consulatul General al Rusiei în Constanța

Fluxul turistic din România în Rusia crește constant de la an la an. Kalinka Travel a înregistrat o creștere a solicitărilor comparativ cu sezonul trecut confirmând astfel că destinația Rusia prezintă un interese deosebit fiind o destinație populară și atractivă pentru piața românească.

Cu ce se deosebește oferta Kalinka Travel?

Compania Kalinka Travel a participat cu o ofertă unică pentru România fiind singurul operator din Rusia care oferă servicii turistice în limba română, în aproape orice localitate din Rusia.

Cel mai popular produs a rămas circuitul Moscova & Sankt Petersburg, care se bucură de un real succes. Cu ocazia târgului, au fost prezentate și circuite noi, precum cel al Kareliei, din regiunea de nord a Rusiei, în care sunt vizitate orașe precum Vîborg, Murmansk și insula Valam, destinații îndrăgite de turiștii din toată lumea.

Visa Kalinka