Povestea noastră

Kalinka Travel este o Agenţie Turoperatoare înfiinţată în 2016 în Sankt-Petersburg specializată în turism de incoming în Rusia și România. În prezent compania are sediul în Petersburg şi birou secundar în Constanța. Kalinka se mândreşte cu faptul că este unica agenţie turistică din Rusia orientată către clienţii şi turiştii din România, oferind servicii excursionale şi consultanță turistică cu personal acreditat şi cu experienţă în domeniul turistic în limba română.

Consideram ca Rusia este una dintre cele mai frumoase si generoase destinatii turistice din lume, iar o experienta personala incepe de la un lucru atat de simplu precum e cel de a vorbi limba clientului tau. Ne aflam in Sankt-Petersburg si conducem grupuri in limba romana si raspundem la intrebarile colegilor nostri din turism in limba romana. Turistii romani au fost mereu fascinati de Rusia, insa nu multi au vizitat-o. Simpla invocare a Moscovei si a Sankt-Petersburgului aduce in mintea oricarui turist imagini colorate, arome dulci si senzatii racoroase. Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri pentru a le usura sarcinile, a le intelege asteptarile si dorintele, iar apoi indeplini.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a avea turişti mulţumiţi, care să revină din excursiile noastre învigoraţi şi inspiraţi de poveştile noastre şi de cele văzute. Kalinka se distinge prin atenţia, energia și creativitatea pe care le aplică în efectuarea serviciilor sale turistice, dar şi în desfășurarea de proiecte de amploare româno-ruse. Ne mândrim de rezultate pozitive şi proiecte de succes desfăşurate pentru promovarea schimbului turistic dintre România şi Rusia.

Rusia este una dintre cele mai frumoase şi generoase destinaţii turistice din lume, de aceea simplă invocare a Moscovei şi a Sankt-Petersburgului aduce în mintea oricărui turist imagini colorate, arome dulci şi senzaţii răcoroase. Turiştii romani au fost mereu fascinaţi de Rusia, însă nu mulţi au vizitat-o, de aceea venim în întâmpinarea clienţilor noştri pregătind itinerarii şi oferte specializate. Considerăm că experienţa turistică ideală este cea care se adresează personal oaspetelui său, iar o experienţă personală începe de la un lucru atât de simplu precum e cel de a vorbi limba clientului tău. Ne aflăm în Sankt-Petersburg, conducem grupuri în limba romană şi răspundem cu drag clienţilor şi partenerilor noştri despre cele mai de actualitate obiective şi atracţii ale destinaţiei noastre mereu dinamice şi mereu în schimbare.

Valori

Orice călătorie are potențial nelimitat.

Orice călătorie poate fi concediul ideal, poate aduce o descoperire importantă, sau poate aduce noi posiblități de afaceri. O călătorie este intotdeauna o aventura, iar sarcina noastra este sa oferim toate informatiile si serviciile necesare pentru clientii nostri ca sa isi indeplineasca scopul calatoriei.

Turismul reprezinta o punte de comunicare.

Cum poti comunica cand nu cunosti limba sau cutumele locului pe care il vizitezi? Kalinka Travel doreste sa fie ghidul clientilor nostri, pentru ca orice călătorie să fie ideală.

Abordare personalizata pentru fiecare client

Considerăm că nu există servicii standard, iar toți clienții noștri vor fi abordați personal pentru a găsi serviciile și traseele optime si custom-made pentru o călătorie ideală.

Autenticitate

Orice călătorie aduce pentru noi o responsabilitate atât înaintea turiștilor noștri, dar și înaintea locurilor superbe pe care le prezentăm, de aceea ne dăm silința să oferim experiențe autentice locale și informații complete.

Promovare si proiecte bilaterale

Consideram ca pentru dezvoltarea sectorului turistic romano-rus este nevoie de promovare asumata si colaborare cu cat mai multe companii si organizatii pentru a atrage atentia la potentialul inca nedezvoltat bilateral.

Echipa Noastră

ALEXANDRA MINITSEVA KALINKA TRAVEL

ALEXANDRA
MINITSEVA

Director de dezvoltare
alexandra.m@kalinka-travel.com

ANDREI VÎLCOVAN KALINKA TRAVEL

ANDREI
VÎLCOVAN

Director Executiv
andrei.v@kalinka-travel.com

ANDREI VÎLCOVAN KALINKA TRAVEL

VADIM
MINITSEV

Manager Rezervări
vadim.m@kalinka-travel.com

Testimoniale

Partenerii noștri

Alături de partenerii noștri, compania oferă servicii de consultanţă şi servicii turistice complexe consolidându-se pe piaţa românească ca opţiunea ideală pentru sejururi, circuite turistice sau organizare de delegaţii şi evenimente în orice oraş din Rusia.

Visa Kalinka